fbpx

Som läsare av mina brev kanske du numera har förstått att vi alla lever i en tankegenererande upplevelse av livet i varje stund. Det betyder att vi alla lever i vår egen upplevda verklighet, en så kallad bubbla.

Exempel på detta är två personer som står och ser samma sak men ger två helt olika historier om vad som har hänt. Om vi ​​skulle fråga en tredje person som står och tittar på samma händelse, får vi höra en tredje redogörelse för vad som hände. Detta innebär att på vår planet har vi åtta miljarder olika upplevda verkligheter.

“Vi alla lever i en tankegenererad upplevelse av livet i varje stund”

Denna förståelse har gjort mig ödmjuk inför mina egna tankar, vilket gör att jag inte alltid tar dem på så stort allvar. Detta har bidragit till att jag har undvikit en hel del missförstånd som skulle ha kunnat leda till relationsproblem i mitt liv.

När vi blir stressade finns det en ännu större anledning att inte ta sina egna tankar, m.a.o vår egen upplevelse på så stort allvar, därför att i det sinnestillståndet börjar vi också missförstå så mycket.

💌

I söndags kväll noterade jag att jag var lättirriterad. Jag visste inte varför men förstod att det inom mig pågick en massa stressfyllda irriterande tankar som skruvat upp mitt sinnestillstånd.

Hade jag vid detta tillfälle försökt förstå varför jag var irriterad mao börjat analysera då hade det sanolikt lett till att jag skruvat upp mitt sinnestillstånd ytterligare med risk för mer missförstånd och dömande från min sida. Detta hade då kunnat lett till friktion mellan mig och min fru, helt i onödan.

Tack vare att jag har förstått och lärt mig värdet av att inte alltid ta mina tankar på så stort allvar så lyckades jag istället släppa på stressen och anspänningen i min kropp. I samma sekund kom lugnet, välmåendet tillbaka och irritationen var som bortblåst.

Klienter som jag coachar och guidar i förståelsen om hur livet fungerar uttrycker ofta att det är hur värdefullt som helst att förstå detta och jag håller fullständigt med😊

Hur går det med dina relationer? Skulle du vilja få uppleva mer av goda och kärleksfulla relationer i ditt liv? 

PS! Alla som prenumererar på mina klarsiktsbrev får mellanåt chansen att boka ett personligt kostnadsfritt genombrottsmöte online eller via telefonsamtal.

Känn dig hjärtligt välkommen❤️
Sonny

Sonny Lööf är en transformativ coach med +13 års erfarenhet på fulltid med människor. Han coachar, djuplyssnar och utbildar människor i en insiktsfull livskunskap som expanderar vår mentala resiliens och gör oss mer närvarande (klarsikt). En expanderad resiliens är bestående och det blir oundvikligt att trenden i livet börjar klättra uppåt mot ljuset och glädjen.

Sonny coachar grupper och en-till-en möten som skräddarsys och utförs på svenska eller engelska både online/zoom eller i fysiska möten Göteborg. På detta sätt börjar hans klienter själva med ökad lätthet uppnå sina mål, lösa sina utmaningar eller göra stora förändringar i sina liv.

UTTALANDEN EFTER FÖRELÄSNINGAR:

-Det känns som att alla tog med sig att det faktiskt handlar om en själv i alla lägen, lite samma tema som i boken ”Munken som sålde sin Ferrari” av David Sharma. Alltså att hitta den inre trädgården, bara jag som kan hitta och nära den på rätt sätt.

-Hej Sonny, ville bara säga tack så otroligt mycket för din inspiration och fick mig verkligen en riktigt bra smäll på sättet att kunna tänka. Tack verkligen så mycket, du har förändrat mitt liv. Detta borde alla få ta del av – all kärlek!

-Jag är allergisk på att lyssna på alla dessa experter och förståsigpåare som skall tala om för mig hur jag skall tänka. Här med dig Sonny var det annorlunda, detta var intressant och mycket givande.

-Ett spännande nytt enkelt sätt att se på mina tankar. En inspirerande föreläsning med bra budskap, förmedlat på ett tydligt sätt.

-Fantastiskt bra föreläsning ikväll – kan verkligen rekommenderas
Tack för klarsikt Sonny Lööf