fbpx
MIN REKOMENDATION FÖR DIG:

Genombrottsmöte med relations- & livscoachen Sonny!

______________________

Om du någonsin har velat arbeta med mig och få personlig coachning för dina största mål, största utmaningar eller de förändringar du alltid velat göra – det här är din chans.

Så här fungerar det….

 

1.

Du bokar ditt ett-till-ett möte med mig.

 

2.

Jag lyssnar, guidar och coachar dig i detta genombrotts möte med intentionen att skapa förutsättningen för den permanenta förändringen i ditt liv som du vill få till.

3.

I slutet av mötet rekommenderar jag dina bästa steg att ta i din nuvarande situation, vilket kan innebära ett av mina coach-paket (men inte alltid).

Sonny har fått mig att förstå vad livet går ut på, han har lärt mig att hamna i flow och att leva på riktigt, vilket utan tvekan är det bästa som finns. Det är sjukt värdefullt att förstå vad livet går ut på, att äga sitt liv och leva i nuet, att inte låta tankarna styra livet. Så många förändringar som jag har gjort i mitt liv tack vare den kunskapen.

Mia Wengbrand

Soloentreprenör Ulricehamn