fbpx

Börja Äga Ditt Liv

En on-line utbildning zoom.

Börja Äga Ditt Liv

När:   12 maj kl 18:30 – 21:00

Var:   on-line utbildning via zoom

Kostnad:   100 kr

 

  • Upplever du livet vara ansträngande?
  • Har du det svårt med relationer?
  • Känner du dig tyngd och problemorienterad?
  • Upplever du din omgivning fientlig?
  • Känner du dig kritisk, dömande och utan tålamod?

Då äger du inte ditt liv.

Vill du börja äga ditt liv och uppleva livet annorlunda?

Ett liv där:

  • relationer börjar fungera och tidigare
  • surdegar börjar lätta.
  • du känner dig mer avslappnad och i balans med livet.
  • glädjen och meningsfullheten ökar.
  • du är mer i kontakt med din kreativa sida och börjar skapa större värden med mindre ansträngning.

Då är detta event för dig.

 

Kom och lyssna på klarsiktscoachen Sonny Lööf då han delar med sig av kunskapen om hur det fungerar inom oss i vårt stora sinne, tankens och känslans värld eller vi kan kalla det för manualen till människans operativsystem.

Resultatet som hans klienter får uppleva är klart ökad mental klarsikt som är vägen till bestående högre välmående, bättre prestationer och större resultat i sina liv.

Anledningen till att vi människor kan få uppleva livet som jag beskrev i inledningen är att det inom oss pågår så intensivt många tankar per sekund som inte tycks vilja släppa. Vårt sinnestillstånd är då i ett kidnappat tillstånd som att befinna sig i en snöstorm långt ifrån klarsikten. Här är vi kritiska, dömande, problemorienterade och vi missuppfattar ofta omgivningen som att vara fientlig.

I detta sinnestillstånd är det klokt att aldrig ta några viktigare beslut utan vänta tills klarsikten återkommit. Det är detta kidnappade sinnestillstånd som tar på relationerna och leder i riktning mot utmattning, sammanbrott och skilsmässor.

I mer än tio år har Sonny guidat, coachat och utbildat människor en-till-en och i grupp till att få varaktigt trenden i sina liv att höjas. Förändringarna som hans kunder får börja uppleva i sina liv är permanenta och mycket värmande.

TIDIGARE DELTAGARES UTTALANDEN:

-Jag är allergisk på att lyssna på alla dessa experter och förståsigpåare som skall tala om för mig hur jag skall tänka. Här med dig Sonny var det annorlunda, detta var intressant och mycket givande.

-Fantastiskt bra föreläsning ikväll – kan verkligen rekommenderas
Tack för klarsikt Sonny Lööf

-Ett spännande nytt enkelt sätt att se på mina tankar. En inspirerande föreläsning med bra budskap, förmedlat på ett tydligt sätt.

-Att släppa saker och att låta mitt liv få sitt naturliga flöde.

-Lära mig att stanna upp o börja leva.

-ALLT! Tack för en fantastisk kväll.

-Hej Sonny, ville bara säga tack så otroligt mycket för din inspiration och fick mig verkligen en riktigt bra smäll på sättet att kunna tänka. Tack verkligen så mycket, du har förändrat mitt liv. Detta borde alla få ta del av – all kärlek!

I dessa tider av isolering är belastningar på relationer stort så därför har jag bestämt mig för att dela med mig av kunskapen till människor i grupp, on-line.

HUR JAG ANMÄLER MIG (3 steg):

1)  I nedan anmälan fält, fyller du i ditt förnamn, emailadress och skriv in i texten det mobilnr du kommer att swisha 100 kr samt fyll på med “Börja Äga Ditt Liv 12 maj”, svara sedan på den enkla sifferfrågan och tryck på knappen Submit.

2)  Därefter swishar du 100 kr till 0739534290

3)  Jag kommer sedan efter att ha mottagit swishen att maila tillbaka till dig ett välkomstbrev med en länk till zoom-mötet.

 

PS! Du kommer att kunna ställa frågor under mötet.

Du kan delta via dator som har kamera och mikrofon eller smartphone. Läs mer på https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/201362193-Joining-a-Meeting

 

Välkommen till en insiktsfull kväll i klarsikt.

Med värme
Sonny Lööf

#Välmående #Mental #hälsa #Entreprenörskap #klarsikt

I mitt arbete med klienter arbetar jag med självledarskapet och en enkel insiktsfull kunskap som kallas för Three Principles och det kommer jag att dela med mig till dig under denna kväll.

Här under finner du böcker och videos som jag ofta  rekommenderar till mina klienter.

Länken nedan går till boken hos bokus.

Tryck på bokbilden för att läsa mer om 3P och författaren Sydney Banks.

ANMÄLAN TILL EVENTET

14 + 1 =

Sonny har fått mig att förstå vad livet går ut på, han har lärt mig att hamna i flow och att leva på riktigt, vilket utan tvekan är det bästa som finns.

Sonny har fått mig att gå på min egen magkänsla (att effektivisera och fokusera på rätt saker) samt att lita och tro på mig själv både privat och i arbetslivet.

Det är sjukt värdefullt att förstå vad livet går ut på, att äga sitt liv och leva i nuet, att inte låta tankarna styra livet. Så många förändringar som jag har gjort i mitt liv tack vare den kunskapen. Tack för det Sonny! Dessutom så har Sonny en helt fantastik personlighet som smittar av sig och som man blir glad av.

Mia Wengbrand

Egenföretagare, Ulricehamn

Sonny har lärt mig att se på livet från en annan vinkel vilket gett mig en förståelse och ett härligt lugn som verkligen skapat värde i mitt liv.

Johan Hallberg

Sektionschef, ÅF Infrastructure Göteborg

Tack Sonny för att du hjälpte mig att se livet annorlunda. Känner sådan lättnad och sådan barnslig glädje.

Sonny har lärt mig att se på livet från en annan vinkel vilket gett mig en förståelse och ett härligt lugn som verkligen skapat värde i mitt liv

Sonny gör underverk med människor! Vi har anlitat Sonny under många år, både med vår ledningsgrupps utveckling och med enskilda individer som behöver coaching.

Stort tack för att du hjälpte mig till att se livet ur en annan synvinkel. Du har hjälpt mig ta mig an uppgifter jag skjutit upp i flera år, se igenom mentala blockeringar och begränsningar jag själv skapat.

Trodde inte att jag skulle må så bra efter allt omvälvande som har hänt i mitt liv de senaste 3 månader. Jag tänker klart numera och löser kniviga situationer på ett helt annat sätt