fbpx

REFERENSER:

Bäste Sonny,
Vill bara återigen dela min glädje.
Efter bara några veckor känner jag att detta håller på att helt förändra mitt liv.
Det har nog redan gjort det, totalt, men det är nästan så chockerande insikt att det är svårt att ta in.
Jag njuter i fulla drag. Av att bara vara JAG. Inte van vid det. Underbart!
TACK.

Bästa hälsningar,

Peter Signell

Hör i videon, Fredrik Johansson berätta hur hans upplevelse av livet förändrats efter att vi inlett ett samarbete och träffats under en längre tid:

Tack Sonny för att du hjälpte mig att se livet annorlunda. Känner sådan lättnad och sådan barnslig glädje.

 

Johan Engström

Teamleader, Sigma Civil Göteborg.

Nu kan jag efter seminariet, hantera mina känslor och bibehålla mitt lugn vid konfrontationer, helt underbart.

 

Peter Fant

CEO och ägare, Altus AB

Att få träffa, prata med och bli coachad av Sonny har fått mig att förstå mina känslor och reaktioner. Det har även fått mig att förstå och acceptera andra människors beteenden. Jag har upplevt en stor personlig utveckling som resulterat i att jag idag lever mycket mer i nuet och utvecklats som ledare.

 

Marcus Askenbom

CMO, Paul Brunngård AB

Trodde inte att jag skulle må så bra efter allt omvälvande som har hänt i mitt liv de senaste tre månaderna. Jag tänker klart numera och löser kniviga situationer på ett helt annat sätt. Allt detta hade inte varit möjligt utan Sonnys coachning. För att inte nämna alla tips till litteratur som jag har fått av honom både inom klarsikt, personlig utveckling och ledarskap. Han är alltid tillgänglig och bollar tankar och idéer.

 

Dimitris Tsakiris

CEO, Termoventiler AB

Sonny gör underverk med människor. Vi har anlitat Sonny under många år, både med vår ledningsgrupps utveckling och med enskilda individer som behöver coaching.

Susanne Johansson

CEO, Texla industri AB

Tack vare samtalen med Sonny och den nya insikten som har kommit till mig upplever jag nu mindre oro och ångest i min vardag än tidigare och har lättare för att släppa orostankar.

Insikten har också gjort att jag börjat se på min upplevelse av livet med andra ögon. Jag har insett att en tanke bara är just en tanke som jag själv kan välja att inte tro på.

Sonny har fått mig att inse att livet kan vara helt fantastiskt, och det är jag som styr i vilken riktning mitt liv ska gå åt.

Amanda

Stort tack för att du hjälpte mig till att se livet ur en annan synvinkel. Du har hjälpt mig ta mig an uppgifter jag skjutit upp i flera år, se igenom mentala blockeringar och begränsningar jag själv skapat.

Gunnar Karlsson

Entreprenör och läkarstudent.

I would first say: THANK YOU Sonny for sharing your tremendous knowledge how about our mind is designed. Sinced Sonny teached me the 3P (three principles) I dont need any methods, techniques, whatever!

When you get it you start to be consciousness about all the amazing resources you have inside you, the game changes totaly over a milli second! Remember; you just one thougth away from thriving in a whole new way and Sonny Coaching you through the start of your Journey. 10/10? here you go, buddy!

Fredrik Johansson

Soloentreprenör, Josson Club AB

Sonny har fått mig att förstå vad livet går ut på, han har lärt mig att hamna i flow och att leva på riktigt, vilket utan tvekan är det bästa som finns. Sonny har fått mig att gå på min egen magkänsla (att effektivisera och fokusera på rätt saker) samt att lita och tro på mig själv både privat och i arbetslivet. Det är sjukt värdefullt att förstå vad livet går ut på, att äga sitt liv och leva i nuet, att inte låta tankarna styra livet. Så många förändringar som jag har gjort i mitt liv tack vare den kunskapen. Tack för det Sonny! Dessutom så har Sonny en helt fantastik personlighet som smittar av sig och som man blir glad av.

Mia Wengbrand

Soloentreprenör Ulricehamn

Sonny har lärt mig att se på livet från en annan vinkel vilket gett mig en förståelse och ett härligt lugn som verkligen skapat värde i mitt liv.

 

Johan Hallberg

Sektionschef, ÅF Infrastructure Göteborg

Sonny har gjort mycket uppskattade insatser hos oss och har arbetat både på grupp och individnivå. Sonny är speciellt skicklig på att få med sig gruppen och skapa värdefulla insikter för individer som såklart ger positiv effekt för hela gruppen och verksamheten.

Rekommenderar varmt Sonny som samarbetspartner i allt utvecklings- och förändringsarbete, som Coach och som föreläsare.

Pia Andersson

HR chef, Hallandstrafiken AB

Sonny är en fantastisk medmänniska och en professionell lyssnare som insiktsfullt ger återkoppling på frågor och funderingar samt goda råd.

Jag har haft personliga samtal med Sonny i omkring två år.

Dessa samtal har varit ett värdefullt stöd och har gett mig en enkel och begriplig bild av hur våra tankar påverkar våra känslor och upplevelser.

Samtalen har successivt lett till ett markant bättre välmående.

Anders Larsson

Ericsson Lindholmen

Sonny har hjälpt mig att hitta verktygen till en mer positiv syn på livet. Att få insikten i att man själv styr sina tankar har inneburit en högre livskvalitet för mig och det speglar av sig både på arbetsplatsen och i hemmet.

Linda Lindbom

Quality Manager , Texla Industri AB

Innan var min arbetsbelastning i förlängningen ohållbar.

Nu efter ledarskapscoaching med Sonny Lööf har jag blivit en lugnare, coachande arbetsledare med stark framtidstro.

Micke Hoang

Servicemanager, Svetsmaskinservice AB

Halvtimmen tillsammans med dig hjälpte verkligen! Du är grym på att ta bort nervositeten och du hjälpte mig ta brons!

Oliver Praetorius

Bronsmedaljör SM i konståkning 2016

Redan efter fyra träffar känns detta som en språngbräda till att leva ett bättre liv både privat och profesisonellt.

Jonathan Mikaelsson

Infoferenda in Scandinavia AB

Sonny is a great guy and has a down to earth approach in helping his clients. I experienced his methods to be holistic in the sense that he is approaching the client from different angels, not merely professional but also personal, mental and somewhat spiritual – while remaining grounded in science the whole time.

Miran Marusic

Case Handler , WK Webster

Jag blir av med mentala blockeringar och fylls av energi och balans.

Att satsa på mitt personliga ledarskap har blivit ovärderligt för mig i min satsning på en internationell proffskarriär.

Justus Strid

Konståkare i Danska landslaget med sikte på VM

Några uttalanden efter ett seminarium om Mental klarsikt!

-Jag är allergisk på att lyssna på alla dessa experter och förståsigpåare som skall tala om för mig hur jag skall tänka. Här med dig Sonny var det annorlunda, detta var intressant och mycket givande.

-Fantastiskt bra föreläsning ikväll – kan verkligen rekommenderas
Tack för klarsikt Sonny Lööf

-Ett spännande nytt enkelt sätt att se på mina tankar. En inspirerande föreläsning med bra budskap, förmedlat på ett tydligt sätt.

-Att släppa saker och att låta mitt liv få sitt naturliga flöde.

-Lära mig att stanna upp o börja leva.

-ALLT! Tack för en fantastisk kväll.

-Hej Sonny, ville bara säga tack så otroligt mycket för din inspiration och fick mig verkligen en riktigt bra smäll på sättet att kunna tänka. Tack verkligen så mycket, du har förändrat mitt liv. Detta borde alla få ta del av – all kärlek!

Det var väldigt många tankar som alla hade efter föreläsningen.

Det känns som att alla tog med sig att det faktiskt handlar om en själv i alla lägen, lite samma tema som i boken ”Munken som sålde sin Ferrari” av David Sharma. Alltså att hitta den inre trädgården, bara jag som kan hitta och nära den på rätt sätt.

Lars-Olof Moberg

Kontorschef , Länsförsäkringar Alingsås

Sonny, denna föreläsning är när det är som bäst från Transfer. Du är som kända talaren Christer Olsson fast till och med lite bättre än honom.

Jörgen Lindberg

Lärare , LM Engströms Gymnasium.