laughing KUNDUTTALANDEN 

Trodde inte att jag skulle må så bra efter allt omvälvande som har hänt i mitt liv de senaste 3 månader. Jag tänker klart numera och löser kniviga situationer på ett helt annat sätt. Allt detta hade inte varit möjligt utan Sonnys coachning. För att inte nämna alla tips till litteratur som jag har fått av honom både inom klarsikt, personlig utveckling och ledarskap. Han är alltid tillgänglig och bollar tankar och idéer.

 

Dimitris Tsakiris

CEO, Termoventiler AB

Tack Sonny för att du hjälpte mig att se livet annorlunda. Känner sådan lättnad och sådan barnslig glädje.

 

Johan Engström

Teamleader, Sigma Civil Göteborg.

Tack vare seminariet Mental klarsikt kan jag nu hantera mina känslor och bibehålla mitt lugn vid konfrontationer, helt underbart.

 

Peter Fant

CEO och ägare, Altus AB

I would first say: THANK YOU Sonny for sharing your tremendous knowledge how about our mind is designed. Sinced Sonny teached me the 3P (three principles) I dont need any methods, techniques, whatever!

When you get it you start to be consciousness about all the amazing resources you have inside you, the game changes totaly over a milli second! Remember; you just one thougth away from thriving in a whole new way and Sonny Coaching you through the start of your Journey. 10/10💫 here you go, buddy!

Fredrik Johansson

Soloentreprenör, Josson Club AB

Sonny gör underverk med människor. Vi har anlitat Sonny under många år, både med vår ledningsgrupps utveckling och med enskilda individer som behöver coaching.

Susanne Johansson

CEO, Texla industri AB

Stort tack för att du hjälpte mig till att se livet ur en annan synvinkel. Du har hjälpt mig ta mig an uppgifter jag skjutit upp i flera år, se igenom mentala blockeringar och begränsningar jag själv skapat.

Gunnar Karlsson

Entreprenör och läkarstudent.

Sonny har fått mig att förstå vad livet går ut på, han har lärt mig att hamna i flow och att leva på riktigt, vilket utan tvekan är det bästa som finns. Sonny har fått mig att gå på min egen magkänsla (att effektivisera och fokusera på rätt saker) samt att lita och tro på mig själv både privat och i arbetslivet. Det är sjukt värdefullt att förstå vad livet går ut på, att äga sitt liv och leva i nuet, att inte låta tankarna styra livet. Så många förändringar som jag har gjort i mitt liv tack vare den kunskapen. Tack för det Sonny! Dessutom så har Sonny en helt fantastik personlighet som smittar av sig och som man blir glad av.

Mia Wengbrand

Soloentreprenör Ulricehamn

Sonny har lärt mig att se på livet från en annan vinkel vilket gett mig en förståelse och ett härligt lugn som verkligen skapat värde i mitt liv.

 

Johan Hallberg

Sektionschef, ÅF Infrastructure Göteborg

Sonny har gjort mycket uppskattade insatser hos oss och har arbetat både på grupp och individnivå. Sonny är speciellt skicklig på att få med sig gruppen och skapa värdefulla insikter för individer som såklart ger positiv effekt för hela gruppen och verksamheten.

Rekommenderar varmt Sonny som samarbetspartner i allt utvecklings- och förändringsarbete, som Coach och som föreläsare.

Pia Andersson

HR chef, Hallandstrafiken AB

Det var väldigt många tankar som alla hade efter föreläsningen.

Det känns som att alla tog med sig att det faktiskt handlar om en själv i alla lägen, lite samma tema som i boken ”Munken som sålde sin Ferrari” av David Sharma. Alltså att hitta den inre trädgården, bara jag som kan hitta och nära den på rätt sätt.

Lars-Olof Moberg

Kontorschef , Länsförsäkringar Alingsås

Jag blir av med mentala blockeringar och fylls av energi och balans.

Att satsa på mitt personliga ledarskap har blivit ovärderligt för mig i min satsning på en internationell proffskarriär.

Justus Strid

Konståkare i Danska landslaget med sikte på VM

Halvtimmen tillsammans med dig hjälpte verkligen! Du är grym på att ta bort nervositeten och du hjälpte mig ta brons!

Oliver Praetorius

Bronsmedaljör SM i konståkning 2016

Innan var min arbetsbelastning i förlängningen ohållbar.

Nu efter ledarskapscoaching med Sonny Lööf har jag blivit en lugnare, coachande arbetsledare med stark framtidstro.

Micke Hoang

Servicemanager, Svetsmaskinservice AB

Sonny har hjälpt mig att hitta verktygen till en mer positiv syn på livet. Att få insikten i att man själv styr sina tankar har inneburit en högre livskvalitet för mig och det speglar av sig både på arbetsplatsen och i hemmet.

Linda Lindbom

Quality Manager , Texla Industri AB

Redan efter fyra träffar känns detta som en språngbräda till att leva ett bättre liv både privat och profesisonellt.

Jonathan Mikaelsson

Infoferenda in Scandinavia AB

Sonny is a great guy and has a down to earth approach in helping his clients. I experienced his methods to be holistic in the sense that he is approaching the client from different angels, not merely professional but also personal, mental and somewhat spiritual – while remaining grounded in science the whole time.

Miran Marusic

Case Handler , WK Webster

Sonny, denna föreläsning är när det är som bäst från Transfer. Du är som kända talaren Christer Olsson fast till och med lite bättre än honom.

Jörgen Lindberg

Lärare , LM Engströms Gymnasium.