Vad mina kunder säger


 • Tack Sonny för att du hjälpte mig att se livet annorlunda. Känner sådan lättnad och sådan barnslig glädje.

  Johan Engström, Teamleader Göteborg Sigma Civil.

 • ÅF

 • Sonny har lärt mig att se på livet från en annan vinkel vilket gett mig en förståelse och ett härligt lugn som verkligen skapat värde i mitt liv”

  Johan Hallberg, Sektionschef Göteborg ÅF Infrastructure AB

 • ”Att förstå sig på hur livet fungerar är sjukt värdefullt”. 

  Mia Wengbrand, entreprenör Ulricehamn.

 • Sonny gör underverk med människor!Vi har anlitat Sonny under många år, både med vår ledningsgrupps utveckling och med enskilda individer som behöver coaching.

  Susanne Johansson, VD Texla ind. AB

 • Stort tack för att du hjälpte mig till att se livet ur en annan synvinkel. Du har hjälpt mig ta mig an uppgifter jag skjutit upp i flera år, se igenom mentala blockeringar och begränsningar jag själv skapat.

  Gunnar Karlsson, läkarstudent och entreprenör.

 • Tack vare seminariet Mental klarsikt kan jag nu hantera mina känslor och bibehålla mitt lugn vid konfrontationer, helt underbart.

  Peter Fant, ägare Altus AB
 • Trodde inte att jag skulle må så bra efter allt omvälvande som har hänt i mitt liv de senaste 3 månader. Jag tänker klart numera och löser kniviga situationer på ett helt annat sätt. Allt detta hade inte varit möjligt utan Sonnys coachning. För att inte nämna alla tips till litteratur som jag har fått av honom både inom klarsikt, personlig utveckling och ledarskap. Han är alltid tillgänglig och bollar tankar och idéer.

  Dimitris Tsakiris, CEO Termoventiler AB
  • Sonny har gjort mycket uppskattade insatser hos oss och har arbetat både på grupp och individnivå. Sonny är speciellt skicklig på att få med sig gruppen och skapa värdefulla insikter för individer som såklart ger positiv effekt för hela gruppen och verksamheten. Rekommenderar varmt Sonny som samarbetspartner i allt utvecklings- och förändringsarbete, som Coach och som föreläsare.

   Pia Andersson, HR chef Hallandstrafiken AB
  • Det var väldigt många tankar som alla hade efter föreläsningen. Det känns som att alla tog med sig att det faktiskt handlar om en själv i alla lägen, lite samma tema som i boken ”Munken som sålde sin Ferrari” av David Sharma. Alltså att hitta den inre trädgården, bara jag som kan hitta och nära den på rätt sätt.

   Lars-Olof Moberg, kontorschef Länsförsäkringar Alingsås
  • Jag blir av med mentala blockeringar och fylls av energi och balans.

   Att satsa på mitt personliga ledarskap har blivit ovärderligt för mig i min satsning på en internationell proffskarriär.

   Justus Strid, Konståkare i Danska landslaget med sikte på VM
  • Halvtimmen tillsammans med dig hjälpte verkligen! Du är grym på att ta bort nervositeten och du hjälpte mig ta brons!

   Oliver Praetorius, Bronsmedaljör SM i konståkning 2016
  • Innan var min arbetsbelastning i förlängningen ohållbar.

   Nu efter ledarskapscoaching med Sonny Lööf har jag blivit en lugnare, coachande arbetsledare med stark framtidstro.

   Micke Hoang, Servicemanager, Svetsmaskinservice AB
  • Sonny har hjälpt mig att hitta verktygen till en mer positiv syn på livet. Att få insikten i att man själv styr sina tankar har inneburit en högre livskvalitet för mig och det speglar av sig både på arbetsplatsen och i hemmet.

   Linda Lindbom, Quality Manager Texla Industri AB
  • Jag gillade speciellt värderingsövningen. Den kommer jag att ha med mig hela livet.

   Olle Dahlberg, Ordförande i Företagarna Lerum
  • Redan efter fyra träffar känns detta som en språngbräda till att leva ett bättre liv både privat och profesisonellt.

   Jonathan Mikaelsson, Infoferenda in Scandinavia AB
  • Sonny is a great guy and has a down to earth approach in helping his clients. I experienced his methods to be holistic in the sense that he is approaching the client from different angels, not merely professional but also personal, mental and somewhat spiritual – while remaining grounded in science the whole time.

   Miran Marusic, Case Handler at WK Webster
  • Det som lyfte denna workshop i kommunikation lite extra och som gjorde att den gav så mycket var att jag kände att Sonny brinner för detta att få människor att bättre fungera tillsammans och att han känns så äkta.

   Reyhane Moini, Läkarjouren i Sverige
  • Sonny, denna föreläsning är när det är som bäst från Transfer. Du är som kända talaren Christer Olsson fast till och med lite bättre än honom.

   Jörgen Lindberg, Lärare på LM Engströms Gymnasium.
  • Du agerar på scén som om du inte gjort annat. Mycket energi i rummet. Min kollega var mycket nöjd. Han tackade mig för att jag rekommenderat denna föreläsning. Du skulle kunna kunna åka landet runt och prata om det här med den inre stressen, alla behöver det.

   Patrik Mårtensson, platschef ÖPD Subsea AB
  • Sonny är en mycket varm person som brinner för det han gör. Han delar generöst med sig av sina insikter, är en god lyssnare och duktig på att coacha, alltid med en hög integritet. Det har varit utvecklande, lärorikt och stimulerande att bli coachad av Sonny!

   Annika Bogfors, Centrum För Högpresterande System
  • Med glädje, stor kunskap, högt engagemang och mycket inspiration har Sonny givit mig värdefulla insikter och fungerande verktyg.

   Mathias Kark, VD GG Handel i Skara AB

  Stort tack för att du hjälpte mig till att se livet ur en annan synvinkel. Stort tack för den värme och kunskap du förmedlade! Genom din coachning kan jag idag hantera livets stress på ett bättre sätt.

  Jag ser helhetsbilden och kan nästan höra dig i bakgrunden säga “du är klok, du har all visdom inom dig”. Bara det ger mig styrka och klarsikt att se igenom illusionen. Numera är jag inte lika negativ, pessimistisk, arg eller frustrerad längre. Du har hjälpt mig ta mig an uppgifter jag skjutit upp i flera år, se igenom mentala blockeringar och begränsningar jag själv skapat.

  Ångrar att jag inte kommit till dig tidigare, jag hoppas fler människor kan ta hjälp av dig, det skulle lösa många av deras problem.

  Genom dina tips och ditt pedagogiska tillvägagångssätt njuter jag idag av livet, på ett sätt jag inte gjort på många år. Tusen tack ännu en gång!

  Gunnar Karlsson, läkarstudent och entreprenör.