fbpx
Illusionen och käftsmällen!

Illusionen och käftsmällen!

Jag vaknade upp en lördagsmorgon för inte länge sedan och bara plötsligt såg vad som pågått så allvarligt inom mig under en längre tid och inget var sant.

Vi lever i en perceptuell tankegenererad upplevelse i varje stund. De tankar som pågår inom mig är den upplevelse jag nu har. Är jag orolig så är jag det pga att det pågår så många oroliga tankar inom mig. Är jag glad så pågår det så många glada tankar inom mig i stunden.

Våga ta steget!

Våga ta steget!

Lidandet som jag fick uppleva under nästan ett och ett halvt år var av en sådan magnitud som jag inte trodde var möjligt att få uppleva här i Sverige.

Jag startade resan att hela mig själv efter att ha kraschat i sviterna av Flodapyromanens härjningar för mer än tjugo år sedan. Lidandet hade skakat om mig så i grunden att jag fick en ny världsbild.

Kreativitet och inspirerande glädje hänger ihop!

Kreativitet och inspirerande glädje hänger ihop!

Denna måndag morgon ler jag och livet ikapp. Allt känns så lätt, min barnsliga glädje är tillbaka och allt känns så inspirerande. Så upplevde jag inte livet igår. Vad var det som hände?

När jag gick till sängs igår fick jag plötsligt uppleva ett avslappnat lugn och ro. Tanken som kom till mig var att den ständigt pågående strömmen av orostankar som pågår av olika intensitet dygnet runt, året runt plötsligt släppte och jag somnade så gott.

Vägen till varaktigt lugn och välmående!

Vägen till varaktigt lugn och välmående!

Plötsligt befann jag mig i ett fullständigt lugn. En helt knäpptyst och avslappnad upplevelse där jag låg i sängen en tisdagsmorgon i början på detta nya år 2021. Tystnaden, lugnet och avslappningen var en hissnande kontrast till där jag för bara några sekunder sedan befann mig, då jag upplevde allt annat än ett lugn. För där inom mig pågick stor oro, stress och vågor av ångest och hade gjort så i flera dagar.

Det finns alltid hopp, hur illa du än upplever det!

Det finns alltid hopp, hur illa du än upplever det!

Våren 2000 kraschade IT börsen där jag hade min familjs lilla förmögenhet samlad. Förmögenheten raderades ut på någon vecka och samtidigt levde vi sedan sommaren 1999 i ett inferno som handlade om liv och död varje dag, varje minut för mig, mina små döttrar och min fru. Vi var en av ca femtio hushåll i Floda som var värst drabbad av Flodapyromanens härjningar. Ångesten började tillta och panikångestattacker

Entreprenörens största styrka!

Entreprenörens största styrka!

Dom roligaste samarbeten jag har med mina klienter är med entreprenörer, människor som bygger företag. Varför då, jo när både affärerna och privatlivet sätter igång o flödar då händer så mycket och jag får vara med på ibland en fantastisk resa i kreativitet, glädje och framgång.

Denna kreativa kraft, var kommer den ifrån? Svaret är lika enkelt som underbart, den är hela tiden

Du lever i känslan av dina tankar

Du lever i känslan av dina tankar

Du lever i en värld inifrån-ut och inte som du upplever det utifrån-in. Dina ögon är inte en kamera, de är din projektor och filmen som pågår där och projiceras på medvetandets duk är dina tankar. Det pågår enormt många tankar inom dig och de allra mesta är du inte medveten om.

Börja äga ditt liv!

Börja äga ditt liv!

Har du lagt märke till hur ett starkt självförtroende plötsligt kan vara som bortblåst?

Jag skulle bara få ringt de där kalla samtalen som inte alltid blir av och som ligger på actionlistan att få gjort. När jag väl få börjat slå numret så kommer en massa tvivlande tankar

Missa inte nyhetsbrevet!

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Få insikter för dina affärer, ditt ledarskap och för ditt liv levererat direkt till din inbox!

Tack för att du valt att läsa mina insiktsfulla coachande klarsiktsbrev!