fbpx

Resultaten för mina klienter har genom åren haft en uppåtgående trend, de har ökat i värde och  skapats på kortare tid. Ibland har jag fått höra att det varit så värdefullt att det är fullständigt obetalbart.

Mina klienter har fått uppleva:

  • Affärsverksamheter räddats
  • Kraschade äktenskap helas på kort tid
  • Djupare och mer harmoniska relationer
  • Överkommit livslånga destruktiva beroenden
  • Ökad hälsa, vitalitet och mer energi

Dessa djupa och positiva förändringar mina klienter har gått igenom har skett trots att jag ständigt drabbats av ett upprepande mönster som har påverkat min familjs ekonomi negativt. Under varje år har det strömmat till med nya klienter och det håller på ett bra tag men sedan bryts plötsligt denna trend i en nedåtgående riktning som håller på alldeles för lång tid innan en ny uppgång tar vid.

Mönstret har delvis kunnat förklarats av yttre omständigheter såsom säsongsförändringar, konjukturförändringar, covid, m.fl. Men det jag märkt är att mitt eget sinnestillstånd (klarsikt) har mycket med mönstret att göra. Min djupare förståelse av kunskapen “inside-out” om hur livet fungerar har gjort att min resiliens (att automatiskt från ett stressfyllt tillstånd återgå till ett inre lugn) har expanderat mycket  med åren. Däremot var det bara nyligen som min resiliens började räcka till när mitt djupaste barndoms trauma triggats. Nu i mellandagarna kom lösningen på detta livslånga trauma och jag är så glad och tacksam för det.

Följande var det som hände:
“Inside-out” är kunskapen som jag delar med mig av till människor som gör all skillnad i världen när den insiktsfullt trillar ner. Denna kunskap fördjupar jag mig ständigt i. Nu i mellandagarna fördjupade jag mig flera dagar i sträck, jag lyssnade på podcasts, webinars och läste böcker om kunskapen.

Plötsligt en av dessa dagar såg jag för första gången någonsin mitt livslånga stora trauma som jag fick när jag var fyra år gammal. Detta trauma som handlade om min rädsla för heta temperament fick jag efter att min mamma träffade en man som var helt kass i nerverna. Han skrämde skiten ur mig och min bror i många år och jag har sedan dess haft detta trauma inom mig fram tills nu nyligen.

Precis som för alla med trauman, har jag vid alla tidigare tillfällen hamnat i ett kidnappat, extremt stressat sinnestillstånd. Denna gång såg jag plötsligt vad traumat i själva verket bestod av; oerhört stressfyllda tankar i en enorm hastighet. I samma stund lugnade sig tankarna och traumaupplevelsen dog ut av sig självt. Sedan denna händelse har jag fått uppleva livet lättare och ljusare.

Den största skillnaden mellan kunskapen om “inside-out” och andra tekniker/metoder inom personlig utveckling är att de  förändringarna som sker istället kommer inifrån dig själv och blir därmed permanenta. Det vi en gång sett kan vi sedan inte ose. Du kan inte ose att dina känslor kommer från dina tankar.

Med värme

Sonny Lööf

Guide och coach till ett liv i “Flow”

OBS!  Missa inte att boka kostnadsfritt webinar “Börja Äga Ditt Liv och hitta tillbaka till Harmonin & Glädjen. Torsdag 26 jan kl. 20:00, 1 tim

Du hittar den blå knappen nedanför:

Sonny Lööf är en transformativ coach med +13 års erfarenhet på fulltid med människor. Han coachar, djuplyssnar och utbildar människor i en insiktsfull livskunskap som expanderar vår mentala resiliens och gör oss mer närvarande (klarsikt). En expanderad resiliens är bestående och det blir oundvikligt att trenden i livet börjar klättra uppåt mot ljuset och glädjen.

Sonny coachar grupper och en-till-en möten som skräddarsys och utförs på svenska eller engelska både online/zoom eller i fysiska möten Göteborg. På detta sätt börjar hans klienter själva med ökad lätthet uppnå sina mål, lösa sina utmaningar eller göra stora förändringar i sina liv.

UTTALANDEN EFTER FÖRELÄSNINGAR:

-Det känns som att alla tog med sig att det faktiskt handlar om en själv i alla lägen, lite samma tema som i boken ”Munken som sålde sin Ferrari” av David Sharma. Alltså att hitta den inre trädgården, bara jag som kan hitta och nära den på rätt sätt.

-Hej Sonny, ville bara säga tack så otroligt mycket för din inspiration och fick mig verkligen en riktigt bra smäll på sättet att kunna tänka. Tack verkligen så mycket, du har förändrat mitt liv. Detta borde alla få ta del av – all kärlek!

-Jag är allergisk på att lyssna på alla dessa experter och förståsigpåare som skall tala om för mig hur jag skall tänka. Här med dig Sonny var det annorlunda, detta var intressant och mycket givande.

-Ett spännande nytt enkelt sätt att se på mina tankar. En inspirerande föreläsning med bra budskap, förmedlat på ett tydligt sätt.

-Fantastiskt bra föreläsning ikväll – kan verkligen rekommenderas
Tack för klarsikt Sonny Lööf