fbpx

Jag var på ett lunchIn möte som pågår varje torsdag i Göteborg. Här träffas människor i en god atmosfär, äter sin lunch, pratar och lär känna lite nytt folk. Kvinnan framför mig blev väldigt intresserad när jag berättade att jag arbetar som relationscoach.

Mitt i samtalet frågade hon; -kan du dela med dig av hemligheten bakom lyckade relationer?

Jag påbörjade med att berätta om hur vårt sinnestillstånd ställer till det i relationer. När vi är riktigt uppstressade vad sker då inom oss, jo vi blir kritiska, dömande, tålamodet försvinner och vi kan inte längre tänka klart och ta kloka beslut. Här är vi inte oss själva längre och det är stor risk för att friktion skapas i relationer. Längre än så kom jag inte för hon ropar plötsligt till; -hjälp jag har fått böter.

Hon kom plötsligt på att hon glömt bort att parkera sin bil. Hon drog upp telefonen för att starta parkerings appen men kunde inte komma på hur hon skall finna platsen hon parkerat på. Allting hade du låst sig för henne och hon sa;  -jag kan inte tänka längre.

Jag fick i realtid bevittna detta som jag påbörjat att förklara för kvinnan framför mig. Hennes sinnestillstånd hade skiftat till ett rejält kidnappat sinnestillstånd, långt ner i medvetandehissen.

Många människor är idag riktigt ordentligt uppvarvade utan att vara medvetna om det och vet heller inte om den negativa effekt det har på trenden i livet.

Ett tips;  Om ditt tålamod har minskat och du är mer kritisk, dömande idag än tidigare i livet. Då har ditt sinnestillstånd blivit uppskruvat till nivåer som jag kallar för kidnappat. Då är du inte längre dig själv och det finns stor risk för relationsproblem.

Hur fungerar dina relationer? Hur tungt kan livet bli när relationer inte fungerar?

PS! Du som prenumerant på mina klarsiktbrev får ibland kostnadsfritt erbjudande till ett genombrottsmöte med mig. 

Känn dig hjärtligt välkommen❤️

MEDVETANDEHISSEN.
Där vi är närvarande, klarsikten högt upp är människans naturliga tillstånd, vårt defaultläge.

Sonny Lööf är en transformativ coach med +13 års erfarenhet på fulltid med människor. Han coachar, djuplyssnar och utbildar människor i en insiktsfull livskunskap som expanderar vår mentala resiliens och gör oss mer närvarande (klarsikt). En expanderad resiliens är bestående och det blir oundvikligt att trenden i livet börjar klättra uppåt mot ljuset och glädjen.

Sonny coachar grupper och en-till-en möten som skräddarsys och utförs på svenska eller engelska både online/zoom eller i fysiska möten Göteborg. På detta sätt börjar hans klienter själva med ökad lätthet uppnå sina mål, lösa sina utmaningar eller göra stora förändringar i sina liv.

Missa inte inte chansen att uppnå dina största mål i livet!

Få klarsiktbrev med möjlighet till ett genombrottsmöte med Sonny samt insikter som kan för alltid förändra ditt liv i en ljus riktning levererat direkt till din inbox!

Grattis, du är nu med!