fbpx

Du kanske har hört att du inte kan kontrollera andra människors beteenden, det enda du kan påverka är hur du reagerar? Det ligger en väldigt djup sanning i det. Sanningen är att våra känslor alltid kommer från tanken i stunden.

Tänk dig att hela tiden uppleva att dina känslor kommer ifrån dina omständigheter och vad andra människor gör och tycker. I detta utsidan-in missförstånd (som handlar om att vi upplever att våra känslor kommer från våra omständigheter) är det inte konstigt att hela tiden bli negativt påverkad av andra människor.

Detta missförstånd gör livet stressfyllt, ångestfyllt och kämpigt och du får svårt för att känna glädje och harmoni.

Du kanske kommer ihåg brevet där jag berättade om hur detta missförstånd startar redan i barnsben? Det lilla barnet får uppleva sina känslor, i detta fall trygghet komma från dess snuttefilt. Men ett tygstycke kan inte innehålla och ge oss känslor. På samma sätt kan inte våra känslor komma ifrån andra människors beteenden, hur övertygande det än är att de gör så.

Sanningen är att våra känslor alltid kommer från tanken i stunden, insidan-ut.

Att bli coachad av mig handlar om att bli guidad till att själv insiktsfullt se igenom utsidan-in missförståndet. Du guidas till att bli medveten om var i själva verket dina känslor kommer ifrån. När detta sker har du gått igenom den psykologiska switchen, det lugnar sig inom dig och du blir närvarande.

När du är närvarande får du uppleva harmonin och glädjen igen. I närvaron råder sunt förnuft, insikter, kloka beslut sker och du är mycket generös, öppen och förstående, vilket leder till att relationer börjar flöda. Trenden i varje människas liv går här uppåt!

Vill du bli närvarande och hitta tillbaka till harmonin och glädjen?

Vägen dit går genom ett kostnadsfritt möte med mig. Signa upp för mina Klarsiktsbrev på här på min hemsida och du kommer att få den möjligheten.

 

Känn dig hjärtligt välkommen❤️
Sonny

Sonny Lööf är en transformativ coach med +13 års erfarenhet på fulltid med människor. Han coachar, djuplyssnar och utbildar människor i en insiktsfull livskunskap som expanderar vår mentala resiliens och gör oss mer närvarande (klarsikt). En expanderad resiliens är bestående och det blir oundvikligt att trenden i livet börjar klättra uppåt mot ljuset och glädjen.

Sonny coachar grupper och en-till-en möten som skräddarsys och utförs på svenska eller engelska både online/zoom eller i fysiska möten Göteborg. På detta sätt börjar hans klienter själva med ökad lätthet uppnå sina mål, lösa sina utmaningar eller göra stora förändringar i sina liv.

UTTALANDEN EFTER FÖRELÄSNINGAR:

-Det känns som att alla tog med sig att det faktiskt handlar om en själv i alla lägen, lite samma tema som i boken ”Munken som sålde sin Ferrari” av David Sharma. Alltså att hitta den inre trädgården, bara jag som kan hitta och nära den på rätt sätt.

-Hej Sonny, ville bara säga tack så otroligt mycket för din inspiration och fick mig verkligen en riktigt bra smäll på sättet att kunna tänka. Tack verkligen så mycket, du har förändrat mitt liv. Detta borde alla få ta del av – all kärlek!

-Jag är allergisk på att lyssna på alla dessa experter och förståsigpåare som skall tala om för mig hur jag skall tänka. Här med dig Sonny var det annorlunda, detta var intressant och mycket givande.

-Ett spännande nytt enkelt sätt att se på mina tankar. En inspirerande föreläsning med bra budskap, förmedlat på ett tydligt sätt.

-Fantastiskt bra föreläsning ikväll – kan verkligen rekommenderas
Tack för klarsikt Sonny Lööf