fbpx

Vad skulle det var värt i ditt liv om du kunde kontrollera din ilska?
Rätt mycket skulle jag tro att många skulle svara.

Skulle det vara intressant om du inte längre behövde kontrollera din ilska utan den bara inte kommer fram vid utmanande situationer där du tidigare blivit förbannad?
 

Lyssna i den korta videon nedan där Peter berättar om vad som skett i hans liv efter att ha blivit coachad av mig till en varaktig förändring!

Är du mån om dina relationer? Vill du slippa bli förbannad och istället uppleva livet lättare och ljusare? Boka då en tid med mig nu, för ett personligt genombrottsmöte. Du hittar knappen här nedanför.

PS! Om du inte finner någon ledig tid så kan dom ha tagit slut. Du kan då prova att maila mig på info@sonnyloof.se för att komma upp på väntelistan.

Känn dig hjärtligt välkommen❤️

______________________________

Missa inte att signa upp dig för mina Klarsiktbrev så att du får reda på när jag sänder mina webinar, erbjuder kostnadsfritt genombrottsmöte med mig. Breven påminner dig om vad som verkligen är viktigt i livet och hur du säger adjö till negativt, stressfyllt tänkande för alltid och istället börja få uppleva ljuset, glädjen, välmåendet, lugnet samt hur du blir klart effektivare och skapar större värden med lätthet.

med värme❤️

Sonny Lööf

Guide och Coach till “Flow”

Sonny Lööf är en transformativ coach med +13 års erfarenhet på fulltid med människor. Han coachar, djuplyssnar och utbildar människor i en insiktsfull livskunskap som expanderar vår mentala resiliens och gör oss mer närvarande (klarsikt). En expanderad resiliens är bestående och det blir oundvikligt att trenden i livet börjar klättra uppåt mot ljuset och glädjen.

Sonny coachar grupper och en-till-en möten som skräddarsys och utförs på svenska eller engelska både online/zoom eller i fysiska möten Göteborg. På detta sätt börjar hans klienter själva med ökad lätthet uppnå sina mål, lösa sina utmaningar eller göra stora förändringar i sina liv.

Missa inte inte chansen att uppnå dina största mål i livet!

Få klarsiktbrev med möjlighet till ett genombrottsmöte med Sonny samt insikter som kan för alltid förändra ditt liv i en ljus riktning levererat direkt till din inbox!

Grattis, du är nu med!