fbpx

Har du någonsin varit riktigt upprörd, irriterad eller förbannad och reagerat från detta sinnestillstånd (state of mind)? Det är vid dessa tillfällen som friktion uppstår i relationer som framöver kan leda till surdegar och att par väljer att gå skilda vägar.

Faktum är att du i detta upprörda sinnestillstånd inte längre är dig själv. Jag kallar detta att vara i ett kidnappat sinnestillstånd. I ett kidnappat sinnestillstånd missuppfattar vi mycket och drar därför felaktiga slutsatser och reagerar sedan på dessa missförstånd. Sedan när det lugnat sig och vi är oss själva igen så kanske vi hade ett utbrott som vi nu ångrar.

Se den korta videon där jag förklarar detta med hjälp av metaforen “Medvetande hissen”. Den hissbilden har hjälpt många människor att snabbt börja insiktsfullt förstå vad vårt sinnestillstånd gör med oss och hur vi är designade i vårt mind. Enbart denna enkla förståelse börjar för många göra stor skillnad i vardagen.

______________________________

Missa inte att signa upp dig för mina Klarsiktbrev så att du får reda på när jag sänder mina webinar, erbjuder kostnadsfritt genombrottsmöte med mig. Breven påminner dig om vad som verkligen är viktigt i livet och hur du säger adjö till negativt, stressfyllt tänkande för alltid och istället börja få uppleva ljuset, glädjen, välmåendet, lugnet samt hur du blir klart effektivare och skapar större värden med lätthet.

med värme❤️

Sonny Lööf

Guide och Coach till “Flow”

Sonny Lööf är en transformativ coach med +13 års erfarenhet på fulltid med människor. Han coachar, djuplyssnar och utbildar människor i en insiktsfull livskunskap som expanderar vår mentala resiliens och gör oss mer närvarande (klarsikt). En expanderad resiliens är bestående och det blir oundvikligt att trenden i livet börjar klättra uppåt mot ljuset och glädjen.

Sonny coachar grupper och en-till-en möten som skräddarsys och utförs på svenska eller engelska både online/zoom eller i fysiska möten Göteborg. På detta sätt börjar hans klienter själva med ökad lätthet uppnå sina mål, lösa sina utmaningar eller göra stora förändringar i sina liv.

UTTALANDEN EFTER FÖRELÄSNINGAR:

-Det känns som att alla tog med sig att det faktiskt handlar om en själv i alla lägen, lite samma tema som i boken ”Munken som sålde sin Ferrari” av David Sharma. Alltså att hitta den inre trädgården, bara jag som kan hitta och nära den på rätt sätt.

-Hej Sonny, ville bara säga tack så otroligt mycket för din inspiration och fick mig verkligen en riktigt bra smäll på sättet att kunna tänka. Tack verkligen så mycket, du har förändrat mitt liv. Detta borde alla få ta del av – all kärlek!

-Jag är allergisk på att lyssna på alla dessa experter och förståsigpåare som skall tala om för mig hur jag skall tänka. Här med dig Sonny var det annorlunda, detta var intressant och mycket givande.

-Ett spännande nytt enkelt sätt att se på mina tankar. En inspirerande föreläsning med bra budskap, förmedlat på ett tydligt sätt.

-Fantastiskt bra föreläsning ikväll – kan verkligen rekommenderas
Tack för klarsikt Sonny Lööf