fbpx

Har du någonsin varit riktigt upprörd, irriterad eller förbannad och reagerat från detta sinnestillstånd (state of mind)? Det är vid dessa tillfällen som friktion uppstår i relationer som framöver kan leda till surdegar och att par väljer att gå skilda vägar.

Faktum är att du i detta upprörda sinnestillstånd inte längre är dig själv. Jag kallar detta att vara i ett kidnappat sinnestillstånd. I ett kidnappat sinnestillstånd missuppfattar vi mycket och drar därför felaktiga slutsatser och reagerar sedan på dessa missförstånd. Sedan när det lugnat sig och vi är oss själva igen så kanske vi hade ett utbrott som vi nu ångrar.

Se den korta videon där jag förklarar detta med hjälp av metaforen “Medvetande hissen”. Den hissbilden har hjälpt många människor att snabbt börja insiktsfullt förstå vad vårt sinnestillstånd gör med oss och hur vi är designade i vårt mind. Enbart denna enkla förståelse börjar för många göra stor skillnad i vardagen.

______________________________

Missa inte att signa upp dig för mina Klarsiktbrev så att du får reda på när jag sänder mina webinar, erbjuder kostnadsfritt genombrottsmöte med mig. Breven påminner dig om vad som verkligen är viktigt i livet och hur du säger adjö till negativt, stressfyllt tänkande för alltid och istället börja få uppleva ljuset, glädjen, välmåendet, lugnet samt hur du blir klart effektivare och skapar större värden med lätthet.

med värme❤️

Sonny Lööf

Guide och Coach till “Flow”

Sonny Lööf är en transformativ coach med +13 års erfarenhet på fulltid med människor. Han coachar, djuplyssnar och utbildar människor i en insiktsfull livskunskap som expanderar vår mentala resiliens och gör oss mer närvarande (klarsikt). En expanderad resiliens är bestående och det blir oundvikligt att trenden i livet börjar klättra uppåt mot ljuset och glädjen.

Sonny coachar grupper och en-till-en möten som skräddarsys och utförs på svenska eller engelska både online/zoom eller i fysiska möten Göteborg. På detta sätt börjar hans klienter själva med ökad lätthet uppnå sina mål, lösa sina utmaningar eller göra stora förändringar i sina liv.

Missa inte inte chansen att uppnå dina största mål i livet!

Få klarsiktbrev med möjlighet till ett genombrottsmöte med Sonny samt insikter som kan för alltid förändra ditt liv i en ljus riktning levererat direkt till din inbox!

Grattis, du är nu med!