fbpx

“Bäste Sonny, vill bara återigen dela min glädje.
Efter bara några veckor känner jag att detta håller på att helt förändra mitt liv. Det har nog redan gjort det, totalt, men det är nästan så chockerande insikt att det är svårt att ta in. Jag njuter i fulla drag. Av att bara vara JAG. Inte van vid det. Underbart! TACK. Bästa hälsningar, Peter”

Peter en klient till mig är som många en hårt arbetande människa. Han har som de flesta fått uppleva ett stressfyllt liv, ibland ångestfyllt.

Han har i många år försökt finna vägen till lugnet, välmåendet och glädjen genom personlig utveckling. Han har provat massvis med metoder, tekniker, koncept, psykologiska skolor och mentala strategier. Vissa har hjälpt till en början men inget har visat sig vara hållbart i längden.

Peter kom i kontakt med mig och förstod snart att jag coachar/guidar människor till livsförändrande transformationer på ett annorlunda sätt än allt annat han provat i sitt liv med förändringar som dessutom blir permanenta. 

Han berättade för mig att i vårt första möte blev han först väldigt undrande över när jag skulle beskriva metoden, ge honom tekniken/strategin eller konceptet. Till slut insåg han att inget av detta skulle komma. Istället började han bli nyfiken på denna insiktsfulla enkla kunskap som jag delar med mig av.

Efter vårt andra möte skedde transformationen och Peter mailade mig de värmande orden längst upp i detta brev.

______________________________

Missa inte att signa upp dig för mina Klarsiktbrev på min hemsida www.sonnyloof.se så att du får reda på när jag sänder mina webinar, erbjuder kostnadsfritt genombrottsmöte med mig. Breven påminner dig om vad som verkligen är viktigt i livet och hur du säger adjö till negativt, stressfyllt tänkande för alltid och istället börja få uppleva ljuset, glädjen, välmåendet, lugnet samt hur du blir klart effektivare och skapar större värden med lätthet.

med värme❤️

Sonny Lööf

Guide och Coach till “Flow”

Sonny Lööf är en transformativ coach med +13 års erfarenhet på fulltid med människor. Han coachar, djuplyssnar och utbildar människor i en insiktsfull livskunskap som expanderar vår mentala resiliens och gör oss mer närvarande (klarsikt). En expanderad resiliens är bestående och det blir oundvikligt att trenden i livet börjar klättra uppåt mot ljuset och glädjen.

Sonny coachar grupper och en-till-en möten som skräddarsys och utförs på svenska eller engelska både online/zoom eller i fysiska möten Göteborg. På detta sätt börjar hans klienter själva med ökad lätthet uppnå sina mål, lösa sina utmaningar eller göra stora förändringar i sina liv.

UTTALANDEN EFTER FÖRELÄSNINGAR:

-Det känns som att alla tog med sig att det faktiskt handlar om en själv i alla lägen, lite samma tema som i boken ”Munken som sålde sin Ferrari” av David Sharma. Alltså att hitta den inre trädgården, bara jag som kan hitta och nära den på rätt sätt.

-Hej Sonny, ville bara säga tack så otroligt mycket för din inspiration och fick mig verkligen en riktigt bra smäll på sättet att kunna tänka. Tack verkligen så mycket, du har förändrat mitt liv. Detta borde alla få ta del av – all kärlek!

-Jag är allergisk på att lyssna på alla dessa experter och förståsigpåare som skall tala om för mig hur jag skall tänka. Här med dig Sonny var det annorlunda, detta var intressant och mycket givande.

-Ett spännande nytt enkelt sätt att se på mina tankar. En inspirerande föreläsning med bra budskap, förmedlat på ett tydligt sätt.

-Fantastiskt bra föreläsning ikväll – kan verkligen rekommenderas
Tack för klarsikt Sonny Lööf