fbpx

Du lever i en värld inifrån-ut och inte som du upplever det utifrån-in. Dina ögon är inte en kamera, de är din projektor och filmen som pågår där och projiceras på medvetandets duk är dina tankar. Det pågår enormt många tankar inom dig och de allra mesta är du inte medveten om.

Prova följande så får du själv uppleva sanningen i detta. När du utför en uppgift som går som du är van att den gör och du har en normal upplevelse av den, börja då att tänka på hur jobbig och tråkig denna uppgift är att utföra och att du vill verkligen bli av med den. Bli nu medveten om hur du upplever att göra denna uppgift. Du kommer att uppleva att den nu är ansträngande kanske också stressfull och jobbig att utföra. Inget i uppgiften har förändrats, du har gjort denna uppgift så många gånger tidigare och då med en helt annan upplevelse (mående) än vad du nu gör. Ingenting utanför dig har förändrats då återstår bara att något inom dig har förändrats och det har det. Dina tankar om det du gör har förändrats och det gör hela skillnaden i din upplevelse.

Stress är en form av känsla, en obehaglig känsla. Dina känslor kommer aldrig därifrån du tror och upplever att dom kommer ifrån. Dom kommer inte från vad någon gjorde mot dig eller från pengar eller från framtid eller bakåt i tid eller…. känslorna kommer från dina tankar om dessa händelser/saker. Dina tankar är dina känslor, de är som båda sidor av samma mynt.

När du börjar se sanningen i detta då börjar du uppleva livet med mer välmående och du får då också mer kontakt med din alltid inneboende klokhet, kreativitet och relationer börjar flöda mer.