fbpx

Vi lever i en tankegenererad upplevelse i stunden, varenda sekund

En av mina blivande klienter hörde något när jag berättade att livet fungerar inte som genom en kamera utan mer som en projektor. Vi människor är som en vandrande biografsalong.

Detta triggade honom så pass mycket att han blev väldigt nyfiken på vad jag sett och förstått av hur livet fungerar. Han blev senare en klient till mig och uttryckte vid ett av våra möten att den utveckling han genomgått tillsammans med mig som hans klarsikts-coach/guide har varit fullständig obetalbar. Han är inte den första som sagt dessa ord av lättnad och glädje.

Jag kan tillägga att jag själv är mycket tacksam för att ha kommit i kontakt med denna livskunskap eftersom det är den kunskapen som kallas för Three Principles eller inside-out som betytt absolut mest i mitt och min familjs liv.

Innan levde min klient i en stressfylld stundtals mörk upplevelse av livet där trenden i livet pekade nedåt. Nu pekar trenden stadigt uppåt och han äger till stora delar sitt liv mao han har börjat leva såsom det är tänkt att vi människor skall leva, närvarande i en upplevelse av inre lugn, glädje och där relationer börjar flöda. På det sätt vi upplevde livet när vi riktigt små.

Vad behöver du läsa/höra för att ta kontakt med mig och få ditt liv att börja upplevas ljusare och mer glädjefullt?

Jag älskar att få feedback. Kommentera gärna😀

______________________________

Missa inte att signa upp dig för mina Klarsiktbrev så att du får reda på när jag sänder mina webinar, gruppcoachar och blir påmind om vad som verkligen är viktigt i livet och hur du säger adjö till negativt, stressfyllt tänkande för alltid och istället börja få uppleva ljuset, glädjen, välmåendet och lugnet.

med värme❤️

Sonny Lööf

Guide, Livs- och Klarsiktscoach

Sonny arbetar med klienter på svenska eller engelska både virtuellt och i fysiska möten. Hans engagemang visar sig på många olika sätt och inkluderar: en-till-en coaching, ledarskapsretreats, workshops, gruppretreats och online uppdrag.

Du kan följa Sonny på LinkedIn, Facebook och Instagram. Du kan också prenumerera på hans insiktsfulla bloggar på sonnyloof.se

Du maila honom direkt på  Sonny.loof@affarskraft.se

UTTALANDEN EFTER FÖRELÄSNINGAR:

-Det känns som att alla tog med sig att det faktiskt handlar om en själv i alla lägen, lite samma tema som i boken ”Munken som sålde sin Ferrari” av David Sharma. Alltså att hitta den inre trädgården, bara jag som kan hitta och nära den på rätt sätt.

-Hej Sonny, ville bara säga tack så otroligt mycket för din inspiration och fick mig verkligen en riktigt bra smäll på sättet att kunna tänka. Tack verkligen så mycket, du har förändrat mitt liv. Detta borde alla få ta del av – all kärlek!

-Jag är allergisk på att lyssna på alla dessa experter och förståsigpåare som skall tala om för mig hur jag skall tänka. Här med dig Sonny var det annorlunda, detta var intressant och mycket givande.

-Ett spännande nytt enkelt sätt att se på mina tankar. En inspirerande föreläsning med bra budskap, förmedlat på ett tydligt sätt.

-Fantastiskt bra föreläsning ikväll – kan verkligen rekommenderas
Tack för klarsikt Sonny Lööf