fbpx

Illusionen och käftsmällen!

Jag vaknade upp en lördagsmorgon för inte länge sedan och bara plötsligt såg vad som pågått så allvarligt inom mig under en längre tid och inget var sant.

Vi lever i en perceptuell tankegenererad upplevelse i varje stund. De tankar som pågår inom mig är den upplevelse jag nu har. Är jag orolig så är jag det pga att det pågår så många oroliga tankar inom mig. Är jag glad så pågår det så många glada tankar inom mig i stunden.

Jag vet allt detta och jag vet också att jag lever i känslan av mina tankar mao allt kommer inifrån-ut även de obehagliga känslorna som kan så övertygande upplevas komma från det jag tänker på utifrån-in.

Jag har detta som mitt yrke att dela med mig av denna kunskap som väcker människor till lugnet och närvaron där dom börjar äga och förändra sitt liv. Ändå gick jag själv på det under en längre tids ältande av problem jag hade med min fru. Som tur var kom jag till stor insikt, en käftsmäll då jag en lördagsmorgon såg vad som pågick inom mig.

Thought creates our world, and then says ‘I didn’t do it

-David Joseph Bohm,  physicists 

Hör hela historien i den följande korta videon:

Sonny arbetar med klienter på svenska eller engelska både virtuellt och i fysiska möten. Hans engagemang visar sig på många olika sätt och inkluderar: en-till-en coaching, ledarskapsretreats, workshops, gruppretreats och online uppdrag.

Du kan följa Sonny på LinkedIn, Facebook och Instagram. Du kan också prenumerera på hans insiktsfulla bloggar på sonnyloof.se

Du maila honom direkt på  Sonny.loof@affarskraft.se

Missa inte inte chansen att uppnå dina största mål i livet!

Få klarsiktbrev med möjlighet till ett genombrottsmöte med Sonny samt insikter som kan för alltid förändra ditt liv i en ljus riktning levererat direkt till din inbox!

Grattis, du är nu med!