fbpx

Entreprenörens största

styrka. 

Dom roligaste samarbeten jag har med mina klienter är med entreprenörer, människor som bygger företag. Varför då, jo när både affärerna och privatlivet sätter igång o flödar då händer så mycket och jag får vara med på ibland en fantastisk resa i kreativitet, glädje och framgång.

Denna kreativa kraft, var kommer den ifrån? Svaret är lika enkelt som underbart, den är hela tiden inneboende, vi alla är födda med den. Så varför har vi inte alltid tillgång till den, jo det har att göra med vårt sinnestillstånd. När du är bekymrad och orolig då presterar du inte särskilt klokt och bra eller hur. Du är då ofta mer kritisk och dömande och då skall du inte hantera relationer eller hur? Däremot när du inte belastas av oro och bekymmer hur fungerar du då, jo det är då det flyter på i dina relationer och affärer eller hur. Titta på idrottsvärlden, om du frågar en elitidrottare som nyss gjorde en fantastisk prestation om vad denne tänkte på precis innan den lyckades så kommer alla att säga samma sak, -ingenting särskilt. Detta att det inte pågick en massa osäkerhet och oroliga tankar innebär att idrottaren är i flow och i tillgång till hela sin fantastiska potential. Jag kallar detta för Mental Klarsikt och det är detta som gör så stor skillnad för de entreprenörer jag samarbetar med.

PS! Prova med att inte alltid ta dig själv och ditt liv på så stort allvar så skall du få uppleva hur ditt välmående stiger.

med värme och glädje, Sonny