fbpx

Mental klarsikt = ökat välmående, bättre prestationer och större resultat.

Mental klarsikt = ökat välmående, bättre prestationer och större resultat.

Är du redo att säga adjö till oroligt, negativt, stressfyllt tänkande för alltid?

Sonny Lööf - Guide, coach och föreläsare!

NÅGRA REFERENSER:

Många människor anstränger sig kopiöst mycket och får framgång i arbetslivet men är trenden hållbar och hur stor är kostnaden för din hälsa och dina relationer?

  • Hur fungerar relationen till dig själv och till andra egentligen?
  • Upplever du livet idag kravfyllt, stressfyllt, oroligt och har svårt att finna lugnet och glädjen i livet?
  • Hur går det med din kreativa sida?
  • Är du verkligen äkta effektiv eller springer du bara fort?

Där var Fredrik 30 år, framgångsrik säljare, innan vi träffades.

Lyssna på korta (44 sek) videon där han berättar om sin transformation och hur han idag upplever livet så mycket lättare och glädjefullare och hur mycket större värden han idag skapar med klart mindre ansträngning:

Sonny har fått mig att förstå vad livet går ut på, han har lärt mig att hamna i flow och att leva på riktigt, vilket utan tvekan är det bästa som finns.

Sonny har fått mig att gå på min egen magkänsla (att effektivisera och fokusera på rätt saker) samt att lita och tro på mig själv både privat och i arbetslivet.

Det är sjukt värdefullt att förstå vad livet går ut på, att äga sitt liv och leva i nuet, att inte låta tankarna styra livet. Så många förändringar som jag har gjort i mitt liv tack vare den kunskapen. Tack för det Sonny! Dessutom så har Sonny en helt fantastik personlighet som smittar av sig och som man blir glad av.

Mia Wengbrand

Egenföretagare, Ulricehamn

Bäste Sonny,
Vill bara återigen dela min glädje.
Efter bara några veckor känner jag att detta håller på att helt förändra mitt liv.
Det har nog redan gjort det, totalt, men det är nästan så chockerande insikt att det är svårt att ta in.
Jag njuter i fulla drag. Av att bara vara JAG. Inte van vid det. Underbart!
TACK. 

Peter Signell

Nu kan jag efter seminariet, hantera mina känslor och bibehålla mitt lugn vid konfrontationer, helt underbart.

Peter Fant

CEO och ägare, Altus AB

Sonny har lärt mig att se på livet från en annan vinkel vilket gett mig en förståelse och ett härligt lugn som verkligen skapat värde i mitt liv.

Johan Hallberg

Sektionschef, ÅF Infrastructure Göteborg

Tack Sonny för att du hjälpte mig att se livet annorlunda. Känner sådan lättnad och sådan barnslig glädje.

Johan Engström

Teamleader, Sigma Civil Göteborg

UTTALANDEN EFTER FÖRELÄSNINGAR:

-Det känns som att alla tog med sig att det faktiskt handlar om en själv i alla lägen, lite samma tema som i boken ”Munken som sålde sin Ferrari” av David Sharma. Alltså att hitta den inre trädgården, bara jag som kan hitta och nära den på rätt sätt.

-Hej Sonny, ville bara säga tack så otroligt mycket för din inspiration och fick mig verkligen en riktigt bra smäll på sättet att kunna tänka. Tack verkligen så mycket, du har förändrat mitt liv. Detta borde alla få ta del av – all kärlek!

-Jag är allergisk på att lyssna på alla dessa experter och förståsigpåare som skall tala om för mig hur jag skall tänka. Här med dig Sonny var det annorlunda, detta var intressant och mycket givande.

-Ett spännande nytt enkelt sätt att se på mina tankar. En inspirerande föreläsning med bra budskap, förmedlat på ett tydligt sätt.

-Fantastiskt bra föreläsning ikväll – kan verkligen rekommenderas
Tack för klarsikt Sonny Lööf

     

Sonny, denna föreläsning är när det är som bäst. Du är som kända talaren Christer Olsson fast till och med lite bättre än honom.

Jörgen Lindberg

Lärare, LM Engströms Gymnasium.

Sonny Lööf

Sonny Lööf

Stress och Livscoachen som guidar och utbildar människor en-till-en, grupper eller som talare på scén, vilket lyfter trenden i människors liv!

Om mig

Flodapyromanen angrep mig och min familj fyra gånger under ett och ett halvt år kring millenieskiftet. Jag fick uppleva så mycket ångest och lidande som jag inte trodde var möjligt att få uppleva här i Sverige. Till slut kollapsade jag fullständigt då jag  ramlade ihop på storarumsgolvet och kunde inte längre ta hand om mig själv. Detta skakade om mig så fullständigt att jag fick en ny syn på livet. Sedan dess har jag haft fullständigt fokus på att hitta vägen till ett hållbart välmående och lycka i livet.

På resan kom jag i kontakt med en insiktsfull kunskap som berättar om hur vår upplevelse skapas och varifrån våra känslor i själva verket kommer från. När jag insiktsfullt förstod detta då började allt att förändras i mitt liv.

Förståelsen gav mig lugnet, tryggheten och närvaron tillbaka. Min mage började fungera lika bra som när jag var riktigt ung igen. Så enkelt jag nu prioriterade och såg lösningar som gjorde att jag blev riktigt effektiv i mitt arbete och privatliv. Min förståelse och medkänsla ökade vilket gav utslag i min coaching där jag började djuplyssna på mina klienter.

Så småningom började även mina djupare trauman att släppa sitt grepp och ökat välmående, glädje och en känsla av frihet kom med den ökade närvaron. En högre närvaro var inte alltid där men infann sig oftare och oftare vilket gjorde att trenden i mitt liv pekade hela tiden uppåt.

Gå till Youtube, Sonny Lööf och se alla videor

Min vision

Majoriteten av jordens befolkning upplever livet tillfredsställande, inspirerande och glädjerikt.

Lyssna på podden där jag delar med mig av den insiktsfulla kunskapen (3P) som gör så stor skillnad för människors prestationsförmåga, välmående och livskvalité.💖

Klicka här för att lyssna på podd-avsnittetI denna podd gjorde du ett fantastiskt framträdande, 10 av 10. Mats-Ola Forslöw.

Tack Sonny för att du hjälpte mig att se livet annorlunda. Känner sådan lättnad och sådan barnslig glädje.

Sonny har lärt mig att se på livet från en annan vinkel vilket gett mig en förståelse och ett härligt lugn som verkligen skapat värde i mitt liv

Sonny gör underverk med människor! Vi har anlitat Sonny under många år, både med vår ledningsgrupps utveckling och med enskilda individer som behöver coaching.

Stort tack för att du hjälpte mig till att se livet ur en annan synvinkel. Du har hjälpt mig ta mig an uppgifter jag skjutit upp i flera år, se igenom mentala blockeringar och begränsningar jag själv skapat.

Trodde inte att jag skulle må så bra efter allt omvälvande som har hänt i mitt liv de senaste 3 månader. Jag tänker klart numera och löser kniviga situationer på ett helt annat sätt