fbpx

3 DAGARS INTENSIV UTVECKLING

Fokus på att hjälpa dig öka, din förmåga att leda människor, påverkanskraft eller att ta dina affärer till högre höjder. Detta är sättet att få till signifikanta förändringar på väldigt kort tid.

Dessa tre intensiva dagar då vi träffas irl är fyllda med rik, meningsfull och relevant dialog.

Vår tid tillsammans skapar väldigt stora interna skiften och långsiktiga förändringar. Du kommer att utveckla en stark grund, gå djupt och bygga momentum som är både hållbart och med stor hävstång.

Vid utgången av dessa 3 dagar kommer du att ha ett klart perspektiv, en ny förståelsen av dig själv och du kommer veta exakt vad som behövs för att gå fram med mer påverkanskraft och lugn i sinnet.

Sonny har fått mig att förstå vad livet går ut på, han har lärt mig att hamna i flow och att leva på riktigt, vilket utan tvekan är det bästa som finns. Sonny har fått mig att gå på min egen magkänsla (att effektivisera och fokusera på rätt saker) samt att lita och tro på mig själv både privat och i arbetslivet. Det är sjukt värdefullt att förstå vad livet går ut på, att äga sitt liv och leva i nuet, att inte låta tankarna styra livet. Så många förändringar som jag har gjort i mitt liv tack vare den kunskapen. Tack för det Sonny! Dessutom så har Sonny en helt fantastik personlighet som smittar av sig och som man blir glad av.

Mia Wengbrand

Egen företagare, Mia Wengbrand

Sonny har lärt mig att se på livet från en annan vinkel vilket gett mig en förståelse och ett härligt lugn som verkligen skapat värde i mitt liv.

Johan Hallberg

Sektionschef, ÅF infrastructure