fbpx

Är du redo för att släppa på stress och press för alltid? 

Välkommen på seminarium!
Skändlavägen 75 Hisingen

Tisdagen 25 April 2023

250kr/person (fika ingår)

 

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Var tror du att dina känslor kommer ifrån?

Denna väldigt enkla fråga håller nyckeln till all stress, ångest och lidande. Oavsett var du är i livet och vad du känner i denna stund kommer dina känslor alltid från ett enda ställe.

Tänk att få uppleva livet lättare, mer tillfredsställande och välmående. Att få gjort de rätta sakerna, ta de rätta besluten och få relationerna att flyta på med lätthet. Med en simpel förståelse över hur vårt stora sinne fungerar kan detta även bli din verklighet.

Vill du veta var dina känslor i själva verket kommer ifrån och förstå hur du kan få bort negativa känslor, stress och press i ditt liv. På detta seminarium finner du svaret!

Seminariumet avslutas med en frågestund där vem som helst kan ställa en fråga.

OBS! Platserna är begränsade i lokalen!
Först till kvarn gäller och det är först när du signat upp och sedan betalt som din plats är garanterat bokad.

Om livscoachen Sonny Lööf

Jag gick igenom ett stort lidande när min familj runt år 2000 fyra gånger blev attackerad av “Floda-pyromanen”. Under 1.5 års tid visste jag inte om jag själv, mina små döttrar eller fru skulle vakna morgonen därpå. Detta resulterade i en så stor krasch att jag inte längre kunde ta hand om mig själv. “Jag kan med största övertygelse säga att denna kunskap om var våra känslor kommer ifrån är svaret på lidande på jorden”.

Sonny är en livscoach med +13 års erfarenhet på heltid med människor.

Referenser:

Fredrik 30 år, framgångsrik säljare kunde aldrig slappna av. Han upplevde livet som ett ständigt kämpande, som att befinna sig i en snöstorm. 

Idag efter en tid av coaching som ledde till hans psykologiska switch, upplever han livet mycket lugnare och tilfredställande. Tålamodet är tillbaka och livet går så mycket lättare från ett inre lugn och välmående där han upplever livet kreativt, harmoniskt och glädjefullt.❤️

Se den korta videon nedan där han berättar om sin upplevelse.

“Sonny har lärt mig att se på livet från en annan vinkel vilket gett mig en förståelse och ett härligt lugn som verkligen skapat värde i mitt liv.”

Johan Hallberg

F.d sektionschef, ÅF Infrastructure Göteborg

“Sonny har fått mig att förstå vad livet går ut på, han har lärt mig att hamna i flow och att leva på riktigt, vilket utan tvekan är det bästa som finns. Det är sjukt värdefullt att förstå vad livet går ut på, att äga sitt liv och leva i nuet, att inte låta tankarna styra livet. Så många förändringar som jag har gjort i mitt liv tack vare den kunskapen.”

Mia Wengbrand

Soloentreprenör Ulricehamn

Nu kan jag efter seminariet, hantera mina känslor och bibehålla mitt lugn vid konfrontationer, helt underbart.

Peter Fant

CEO och ägare, Altus AB