fbpx

Webinaret “Börja Äga Ditt Liv”

 

När:  

Var:  online zoom

Kostnad:  ingen.

Detta webinar är för dig vill äga ditt liv och förverkliga din vision/dröm och kunna leva på den. Vägen dit går genom att du finner ett djupare inre lugn och välmående, som att komma hem.

Du är eller vill bli företagare (coach, terapeut, småföretagare, konsult, frilansare m.fl).

There is no way you can´t have the best business on this planet. No one stops you but you…that´s the only possibility.

-Byron Katie

Så vad är det som stoppar dig att förverkliga dina affärer och ett liv som du verkligen vill ha. Vanliga svar jag får är saker som:

  • Inte tillräckligt med mod.
  • Oro, rädslor och ångest.
  • Sviktande självförtroende.
  • Bristande självkänsla.
  • Att inte känna mig tillräcklig.

 

Jag kommer här i detta webinar dela med mig av den insiktsfulla kunskapen som gör bestående skillnad på djupet till ovanstående svar. Skillnaden som gör att mina klienter får mental klarsikt, vaknar upp, blir närvarande och i det lugnet och välmåendet börjar förverkligar sina drömmar. 

Vägen till mental klarsikt är enkel men inte alltid lätt.

I denna korta introfilm berör jag vad det handlar om:

 

 

Det är helt underbart att få se människor vakna upp från den stressade värld dom befunnit sig i så många år och börja med stor klokhet, kärlek och kreatvitet navigera livet i en hållbar riktning ❤️

 

Sonny har fått mig att förstå vad livet går ut på, han har lärt mig att hamna i flow och att leva på riktigt, vilket utan tvekan är det bästa som finns. Det är sjukt värdefullt att förstå vad livet går ut på, att äga sitt liv och leva i nuet, att inte låta tankarna styra livet. Så många förändringar som jag har gjort i mitt liv tack vare den kunskapen.

Mia Wengbrand

Soloentreprenör Ulricehamn

Sonny har lärt mig att se på livet från en annan vinkel vilket gett mig en förståelse och ett härligt lugn som verkligen skapat värde i mitt liv.

Johan Hallberg

Sektionschef, ÅF Infrastructure Göteborg.

Tack Sonny för att du hjälpte mig att se livet annorlunda. Känner sådan lättnad och sådan barnslig glädje.

Johan Engström

Teamleader, Sigma Civil Göteborg.

Nu kan jag efter seminariet, hantera mina känslor och bibehålla mitt lugn vid konfrontationer, helt underbart.

Peter Fant

VD och ägare, Altus AB

Sonny gör underverk med människor. Vi har anlitat Sonny under många år, både med vår ledningsgrupps utveckling och med enskilda individer som behöver coaching.

Susanne Johansson

CEO, Texla industri AB

Transformativ klarsiktscoach, Sonny Lööf:

Sonny kraschade fullständigt hösten 2000 efter att han tillsammans med sin fru och deras tre barn levt i terrorn av en pyroman i ett och ett halvt år. Detta lidande skakade om honom så fullständigt att han fick en annan syn på livet. Sedan dess har han haft fokus på att finna vägen till ett hållbart välmående i livet.

Vi är välmåendet, vi föddes välmående. Det är bara något som skymmer det. Det är våra tankar som skapar vår upplevelse som skymmer välmåendet, klokheten, kreativiteten och kärleken.

Thought creates our world, and then says ‘I didn’t do it

-David Joseph Bohm,  physicists 

Genom att börja insiktsfullt att förstå hur vårt Mind (stora sinne) är designat ökar resiliensen (förmågan att studsa tillbaka) och du börjar finna lugnet inom dig. I detta ökade lugn börjar människor ta bättre beslut. I lugnet är vi mer kreativa och förstående för mitt och andras beteende vilket gör att relationer börjar flöda. Lugnet gör att trenden i livet riktas uppåt och gör bestående positiv skillnad för människors ledarskap, produktivitet, glädje, relationer och livskvalité.

Läs mer om Sonnys historia här

Sonny arbetar med klienter på svenska eller engelska både virtuellt och i fysiska möten. Hans engagemang visar sig på många olika sätt och inkluderar: ledarskapsretreats, workshops, gruppretreats, en-till-en coaching och online uppdrag.

Du kan följa Sonny på LinkedIn, Facebook och Instagram. Du kan också prenumerera på hans insiktsfulla bloggar på sonnyloof.se

Här kan du maila honom direkt Sonny.loof@affarskraft.se

Mobil 0739-534290

Tack Sonny för att du hjälpte mig att se livet annorlunda. Känner sådan lättnad och sådan barnslig glädje.

Sonny har lärt mig att se på livet från en annan vinkel vilket gett mig en förståelse och ett härligt lugn som verkligen skapat värde i mitt liv

Sonny gör underverk med människor! Vi har anlitat Sonny under många år, både med vår ledningsgrupps utveckling och med enskilda individer som behöver coaching.

Stort tack för att du hjälpte mig till att se livet ur en annan synvinkel. Du har hjälpt mig ta mig an uppgifter jag skjutit upp i flera år, se igenom mentala blockeringar och begränsningar jag själv skapat.

Trodde inte att jag skulle må så bra efter allt omvälvande som har hänt i mitt liv de senaste 3 månader. Jag tänker klart numera och löser kniviga situationer på ett helt annat sätt