fbpx

ARBETA MED MIG

ARBETA MED MIG

VEM JAG ARBETAR MED:

VEM JAG ARBETAR MED

Chefer, Ledare & företagare

Uppgradera din förmåga att leda och influera kunder och medarbetare. Skapa klart större resultat med mindre ansträngning och samtidigt komma i balans med privatlivet.

 

Program du kanske är intresserad av:

-Skräddarsydd coaching klarsikt

-Executiv coaching

-Få till en högpresterande ledningsgrupp.

-Klarsikt för nyckelpersoner

-Få gruppen att fungera som ett väl fungerande team genom att varje individ i gruppen blir mer trygg och lugn.

Entreprenörer & innovatörer

Uppgradera din kreativa förmåga att bygga företag. Med lätthet leda och influera kunder och medarbetare. Skapa klart större resultat med mindre ansträngning och samtidigt komma i balans med privatlivet.

Program du kanske är intresserad av:

-3 dagars intensiv

-Skräddarsydd coaching klarsikt

Coacher, konsulter & Freelansare

Nå högre nivåer av prestation, ökat engagemang, innovation och måluppfyllelse.

 

 

Program du kanske är intresserad av:

-Skräddarsydd coaching klarsikt

Nu kan jag efter seminariet, hantera mina känslor och bibehålla mitt lugn vid konfrontationer, helt underbart.

Peter Fant

CEO och ägare, Altus AB

Trodde inte att jag skulle må så bra efter allt omvälvande som har hänt i mitt liv de senaste 3 månader. Jag tänker klart numera och löser kniviga situationer på ett helt annat sätt. Allt detta hade inte varit möjligt utan Sonnys coachning. För att inte nämna alla tips till litteratur som jag har fått av honom både inom klarsikt, personlig utveckling och ledarskap. Han är alltid tillgänglig och bollar tankar och idéer.

Dimitris Tsakiris

CEO, Termoventiler AB