ARBETA MED MIG

ARBETA MED MIG

VEM JAG ARBETAR MED:

VEM JAG ARBETAR MED

Entreprenören

Uppgradera din kreativa förmåga att bygga företag. Med lätthet leda och influera kunder och medarbetare. Skapa klart större resultat med mindre ansträngning och samtidigt komma i balans med privatlivet.

Program du kanske är intresserad av:

3 dagars intensiv

Skräddarsydd coaching klarsikt

Chefen/Ledaren

Uppgradera din förmåga att leda och influera kunder och medarbetare. Skapa klart större resultat med mindre ansträngning och samtidigt komma i balans med privatlivet.

 

Program du kanske är intresserad av:

Skräddarsydd coaching klarsikt

Organisationer

Nå högre nivåer av prestation, ökat engagemang, innovation och måluppfyllelse.

 

Program du kanske är intresserad av:

-Executiv coaching

-Få till en högpresterande ledningsgrupp.

-Klarsikt för nyckelpersoner

-Grupper; Lösa komplexa samarbetsproblem och/eller skapa högpresterande team.

Tack vare seminariet Mental klarsikt kan jag nu hantera mina känslor och bibehålla mitt lugn vid konfrontationer, helt underbart.

Peter Fant

CEO och ägare, Altus AB

Trodde inte att jag skulle må så bra efter allt omvälvande som har hänt i mitt liv de senaste 3 månader. Jag tänker klart numera och löser kniviga situationer på ett helt annat sätt. Allt detta hade inte varit möjligt utan Sonnys coachning. För att inte nämna alla tips till litteratur som jag har fått av honom både inom klarsikt, personlig utveckling och ledarskap. Han är alltid tillgänglig och bollar tankar och idéer.

Dimitris Tsakiris

CEO, Termoventiler AB