fbpx

Mental klarsikt

Skapa affärerna och ett liv som du verkligen vill ha!

Maila mig - tryck här.

KONVERSATIONEN SOM FÖR ALLTID LYFTER

din Karriär - ditt Företagande - ditt Ledarskap - ditt Liv
Maila mig - tryck här.

KONVERSATIONEN SOM FÖR ALLTID LYFTER

din Karriär - ditt Företagande - ditt Ledarskap - ditt Liv
Maila mig - tryck här.
Skapa affärerna och ett liv som du verkligen vill ha!
Maila mig, tryck här

UTTALANDEN EFTER FÖRELÄSNINGAR:

-Det känns som att alla tog med sig att det faktiskt handlar om en själv i alla lägen, lite samma tema som i boken ”Munken som sålde sin Ferrari” av David Sharma. Alltså att hitta den inre trädgården, bara jag som kan hitta och nära den på rätt sätt.

-Hej Sonny, ville bara säga tack så otroligt mycket för din inspiration och fick mig verkligen en riktigt bra smäll på sättet att kunna tänka. Tack verkligen så mycket, du har förändrat mitt liv. Detta borde alla få ta del av – all kärlek!

-Jag är allergisk på att lyssna på alla dessa experter och förståsigpåare som skall tala om för mig hur jag skall tänka. Här med dig Sonny var det annorlunda, detta var intressant och mycket givande.

-Ett spännande nytt enkelt sätt att se på mina tankar. En inspirerande föreläsning med bra budskap, förmedlat på ett tydligt sätt.

-Fantastiskt bra föreläsning ikväll – kan verkligen rekommenderas
Tack för klarsikt Sonny Lööf

     

MENTAL KLARSIKT

ökat VÄLMÅENDE bättre PRESTATIONER större RESULTAT

Jag träffar människor där jag djuplyssnar och delar med mig av en enkel insiktsfull kunskap som handlar om själva fundamentet, byggstenarna till människans hela livskvalité. Detta resulterar i att stress, oro och ångest börjar släppa sitt stora grepp  och vi kommer mer i balans med livet.

När vi är mer i balans med livet så tar vi de bättre besluten, skapar större resultat och värden. Tålamodet och förståelsen för andras beteenden ökar vilket gör att karriären, affärsbyggandet och privatlivet börjar ta fart i en uppåtgående trend.

Jag har själv en teknisk bakgrund med många års erfarenheter som säljare och grundat tre företag. Detta gör att jag har fokus på näringslivet och affärer, vilket gör att många av mina klienter är chefer, ledare, soloentreprenörer (coacher, ägare av mindre företag, konsulter, frilansare).

 

Vilken förändring i ditt liv skulle verkligen göra skillnad för dig?

 

Chefer, ledare & företagare

Entreprenörer & innovatörer

Coacher, Egenföretagare, Konsulter & Frilansare

Lyssna på podden där jag delar med mig av den insiktsfulla kunskapen (3P) som gör så stor skillnad för människors prestationsförmåga, välmående och livskvalité.💖

Klicka härI denna podd gjorde du ett fantastiskt framträdande, 10 av 10. Mats-Ola Forslöw.

Sonny har fått mig att förstå vad livet går ut på, han har lärt mig att hamna i flow och att leva på riktigt, vilket utan tvekan är det bästa som finns.

Sonny har fått mig att gå på min egen magkänsla (att effektivisera och fokusera på rätt saker) samt att lita och tro på mig själv både privat och i arbetslivet.

Det är sjukt värdefullt att förstå vad livet går ut på, att äga sitt liv och leva i nuet, att inte låta tankarna styra livet. Så många förändringar som jag har gjort i mitt liv tack vare den kunskapen. Tack för det Sonny! Dessutom så har Sonny en helt fantastik personlighet som smittar av sig och som man blir glad av.

Mia Wengbrand

Egenföretagare, Ulricehamn

Sonny har lärt mig att se på livet från en annan vinkel vilket gett mig en förståelse och ett härligt lugn som verkligen skapat värde i mitt liv.

Johan Hallberg

Sektionschef, ÅF Infrastructure Göteborg

Kring millenieskiftet kraschade jag fullständigt sedan jag upplevt ett så stort lidande jag inte ens kunde föreställa mig kunna hända här i Sverige. Detta skakade om mig så fullständigt så att jag sedan dess haft fullt fokus på att hitta vägen till ett hållbart välmående i livet.

För ett antal år sedan kom jag i kontakt med en dold variabel. En variabel som antingen fyller oss med kraft eller dränerar oss på kraft. När människor insiktsfullt förstår denna variabel så förändras allt.

Förståelsen ger oss klart ökad förmågan att:

  • frodas, influera och ta smartare beslut.
  • bygga och leda företag på ett klokare och mer hållbart sätt.
  • få relationer att flöda både i affärslivet och privatlivet.

och allt med större lätthet, tillfredsställelse och glädje som ger balansen i livet.

Denna variabel som jag lär ut, har varit den enskilt absolut största påverkare på min egen förmåga att prestera klart större resultat med mindre ansträngning.

Tack Sonny för att du hjälpte mig att se livet annorlunda. Känner sådan lättnad och sådan barnslig glädje.

Sonny har lärt mig att se på livet från en annan vinkel vilket gett mig en förståelse och ett härligt lugn som verkligen skapat värde i mitt liv

Sonny gör underverk med människor! Vi har anlitat Sonny under många år, både med vår ledningsgrupps utveckling och med enskilda individer som behöver coaching.

Stort tack för att du hjälpte mig till att se livet ur en annan synvinkel. Du har hjälpt mig ta mig an uppgifter jag skjutit upp i flera år, se igenom mentala blockeringar och begränsningar jag själv skapat.

Trodde inte att jag skulle må så bra efter allt omvälvande som har hänt i mitt liv de senaste 3 månader. Jag tänker klart numera och löser kniviga situationer på ett helt annat sätt