fbpx

OM MIG

KRAFTEN I EN DOLD VARIABEL

För ett antal år sedan kom jag i kontakt med en dold variabel inom oss alla som antingen ger oss kraft eller tar kraft. När människor förstår sig på denna variabel så förändras allt.

Innan jag upptäckte detta, brukade jag koppla mina framgångar med hårt arbete, kämpande, hanterande av press och pushande av mig själv. Jag var produktiv och skapade lätt relationer men slet ut mig. Jag var ständigt upptagen och uppe i varv. Jag trodde, för att bli framgångsrik behövde jag ge upp balansen i livet och helt enkelt hantera kronisk stress.

Sommaren 1999 kom sedan den livsavgörande händelsen med Flodapyromanen som gav mig ett så stort stresspåslag att jag till slut kraschade fullständigt (läs mer  i bloggen här). Detta gjorde att jag för alltid förändrade min syn på livet. Här började jag söka efter vägen till att prestera på ett hållbart sätt med bibehållet välmående och det var då jag kom i kontakt med variabeln och fick uppleva vad mental klarsikt gjorde för mitt presterande och välmående. Min hälsa och kraft steg samtidigt som jag började prestera mycket större resultat med mindre ansträngning och bibehållet välmående.

HUR YTTRADE SIG DENNA FÖRÄNDRING INOM MIG

Som ett resultat av vad jag upptäckt insåg jag att jag behövde inte offra mitt privata liv för att bli framgångsrik. Jag insåg att jag inte behövde leva i konstant känsla av press och stress för att få gjort allting.

Ännu viktigare var att jag såg hur den interna pressen, adrenalinpåslaget och stressen försvårade och skymde mina bättre tankar, min kreativitet och min förmåga att vara agile och få relationer att flöda.

NYA NIVÅER AV POTENTIAL

Min ökade klarsikt öppnade upp en större potential, möjligheter och tillfredsställelse. Enkelt uttryckt, mitt liv både professionellt och privat blev bättre än jag någonsin kunde tro.

Nu delar jag med mig av denna dolda variabel med mina klienter och dom får också uppleva fördelarna av ett liv med klart mindre stress, bättre relationer där dom når nya höjder av prestation, framgång och påverkanskraft.

PROFESSIONELL BAKGRUND

Jag är tekniker, arbetat som säljare i 15 år i både nationella och internationella företag. Skapat tre företag och i mer än 10 år på fulltid coachat, guidat och utbildat företagsägare, ledare och entreprenörer i många olika branscher på svenska eller engelska.

Ledningsgrupper utvecklar jag att nå högre nivåer av effektivitet på ett bestående sätt.

Avdelningar och hela organisationer utvecklar jag till att få relationer och engagemang att expandera.

Jag har varit medbyggare i ett internationellt stort ideellt projekt med många olika inblandade kulturer där resultatet överträffade allas förväntan med råge och som idag stödjer och supporterar tusentals med människor framför allt i västra Sverige.

Jag har stor erfarenhet av att stå på scén inför liten som stor publik på mer än 1000 personer.

 

Läs mer om mina tjänster »

Finn lugnet och kreativiten inom dig!

Klarsikt

Sonny gör underverk med människor.

Vi har anlitat Sonny under många år, både med vår ledningsgrupps utveckling och med enskilda individer som behöver coaching.

Susanne Johansson

VD och Koncernchef, Texla Ind. AB