Image

Jag är född och uppväxt i Göteborg. Trebarns far, bor i Floda, lyckligt gift sedan trettio år med Sompan. Tekniker i grunden, säljare i många år och entreprenör. Älskar att långresa, träffa och prata med människor, dansa, sjunga, spela badminton och bygga Buddhistiskt Tempel.

Jag kollapsade fullständigt, ramlade ihop på storarumsgolvet för 18 år sedan efter att jag och min familj i ett och ett halvt år blivit utsatt för en mordbrännare. Sedan dess har jag haft fullt fokus på att på att hitta vägen till hållbart välmående och lycka. De första 12 åren var vägen väldigt skakig men trenden var uppåtgående. Mitt i den perioden startade jag eget och börjat jag på heltid arbeta med enskilda klienter, ofta företagare och entreprenörer med självledarskapet och NLP. Efterhand gick det bättre och jag fick fler och fler nöjda kunder.

Efter dessa första 12 åren kom jag i kontakt via nätet med en enkel insiktsfull kunskap (Three Principles), snarare en förståelse för hur livet fungerade, hur vi är designade i vårt MIND, tankens och känslans värld (du kan kalla det för människans operativsystem). Detta blev en brytpunkt i mitt liv då stressen inom mig började lägga sig och jag började få uppleva mer lugn och trygghet inom mig (ökad mental klarsikt). Efter ett tag blev jag observant på att min mage hade börjat fungera lika bra som den gjorde när jag var riktigt ung. Relationer blev enklare och roligare och jag hann så mycket lättare med allt jag behövde få gjort och jag började förändra mitt sätt att driva mitt företag. Denna förändring gjorde att jag flyttade fram mina positioner så mycket enklare och jag skapade så mycket större värden på mycket kortare tid än jag gjort åren innan detta. Mitt mentala skifte hade gjort mig äkta effektiv. För varje år som går får jag uppleva livet bara roligare att leva.

Klienter till mig började uppvisa samma förändring som jag gått igenom och eftersom det ofta var ledare och entreprenörer så gav det stort utslag i deras karriärer och affärer. Ibland var det så roligt och värmande när mina klienter berättade att deras äktenskap blivit så mycket bättre och vad det gjorde för deras barns välmående. Jag började också arbeta med grupper, avdelningar och ledningsgrupper där jag delade med mig av denna kunskap och resultaten väntade inte på sig. Samarbeten, engagemanget och effektiviteten steg snabbt i dessa grupper och grupperna blev dessutom hållbara.

 

Sonny gör underverk med människor! Vi har anlitat Sonny under många år,  både med vår ledningsgrupps utveckling och med enskilda individer.

-Susanne Johansson, VD Texla ind. AB

"Sonny har lärt mig att se på livet från en annan vinkel vilket gett mig en förståelse och ett härligt lugn som verkligen skapat värde i mitt liv”

-Johan Hallberg, Sektionschef  ÅF Infrastructure AB

Låt oss hålla kontakten

Få insikter för dina affärer, ditt ledarskap och ditt liv direkt levererat i din inbox!