Image

Sonny är teknikern, säljaren och entreprenören som fått bekänna färg i livet. Sonny kraschade fullständigt hösten 2000 efter sviterna av Flodapyromanens härjningar som pågick i ett och ett halvt år.

Detta lidande skakade om Sonny så att han fick en annan syn på livet och han har på sin personliga utvecklingsresa sedan dess haft 100% fokus på att hantera sitt eget mentala tillstånd. Han har förstått nycklarna till ett varaktigt liv i flow. Ett liv då vi bara gör i ren kreativitet och glädje.

På vägen har han nu i mer än tio år på heltid delat med sig av denna kunskap till oftast högpresterande människor såsom säljare, projektledare, chefer, ledare och entreprenörer till att få klart mer gjort med mindre stress och lättare leda sig själv när vi navigerar i känd och okänd terräng. Paradigmskiftet är så nära alla människor.

 

Sonny gör underverk med människor! Vi har anlitat Sonny under många år,  både med vår ledningsgrupps utveckling och med enskilda individer.

-Susanne Johansson, VD Texla ind. AB

"Sonny har lärt mig att se på livet från en annan vinkel vilket gett mig en förståelse och ett härligt lugn som verkligen skapat värde i mitt liv”

-Johan Hallberg, Sektionschef  ÅF Infrastructure AB